SANATORIO

SANATORIO

keskiviikko 24. joulukuuta 2014

Luukku 24




Pistetäänpäs vielä näin aaton kunniaksi hyvää kiertämään, elikkä tässä tulee lohipiirakan ohje;

POHJA
Ruisjauhoja 1,5dl
margariinia 100g
Suolaa 1/2 tl
Ruokakermaa 2rkl

TÄYTE
Savulohta 200g
Juustoraastetta reipsas 100g
Kananmunaa 3kpl
Ruokakermaa 2dl
Mausta oman maun mukaan.

Laita uuni lämpenemään 200 astetta.

Nypi jauhot ja margariini keskenään, lisää loput joukkoon käsin vaivaten.
Taputtele pohja voideltuun uunivuokaan.
Pohjan päälle asettele lohi ja juustoraaste.
Vispaa vispilällä kananmunat ja ruokakerma ja mausta oman maun mukaan (esim. kalamausteilla)

Sitten vuoka uuniin 20 minuutiksi.

Ja Nam, tämä on muodostunut meidän perheen juhlatarjottavaksi lähes kaikkiin isompiin juhliin :)

Mutta nyt toivotan kaikille rauhallista joulun aikaa! Laittakaamme nyt tietokoneet ja puhelimet kiinni, nämä laatuajan siepparit ja nauttikaamme läheistemme seurasta!!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti