SANATORIO

SANATORIO

tiistai 3. maaliskuuta 2015

Vauva arkea







Enpäs taas muistanut kuinka hektistä tämä arki vauvan kanssa on. Puolitiehen jätetyt kotiaskareet, pitämättömät kahvihetket ja siitä seurannut pääkipu, kylmänä syöty ruoka, yms..yms..yms..
Eikä tässä yhtään helpota 1,5vuotias joka vain innostuu EI sanasta, tyhjentelee keittiön kaappeja, vääntelee pesukoneen ohjelmat uusiksi.
Tässä täytyy vain opetella sulkemaan silmänsä tekemättömistä töistä, keittää ne kahvit, tuijotella vauvelin muuttuvia piirteitä ja kuunnella muiden lasten leikeissä syntyvää valtavaa mielikuvitusta.
Kuulostaako tämä kaikki tutulta?
Tälläkin hetkellä vauveli sylissä syöttöpuuhissa ja yhdellä kädellä postausta kirjoitellen.

Isännän kotona ollessa pystyy tämäkin mamma ompelu harrastuksen pariin uppoutua. Yllä toteutettu haalari pikku sirppanalle. Kaavat uusimmasta OttoBrestä.

2 kommenttia:

  1. Heitä turhat huolet nurkkaan, tee vaan pakollinen. Nauti pikku nyytistä ja isompien sisarusten touhuista! Tuo pikkunen on niin muru! <3 työt ei tekemällä vähene, mut harmittaa, jos ei oo muistanu nauttia vauva-ajasta. Se on niin lyhyt! Tsemppiä sinne arjen pyöritykseen ja nautinnollisia kahvi hetkiä sulle! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanista sanoista ja tsempeistä <3 Tuon kaiken kuin aina muistais arjen keskellä. Lapset antaa paljon rikkautta arkeen omalla aitoudellaan ja mielikuvituksellaan.

      Poista